Gorjeni, vi se pregăteşte o bursă a locurilor de muncă în străinătate

Gorjenii interesaţi să plece la muncă în străinătate au posibilitatea de a participa <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Bursa locurilor de muncă sezoniere, organizată la Slatina. Dacă vor să muncească în altă ţară, în speranţa că acolo se câştigă mai bine , aceştia trebuie să se prezinte mai întâi la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj şi să depună actele necesare. O condiţie impusă de angajatori este ca cei racolaţi să cunoască, cel puţin la nivel mediu, limba engleză.

La bursa care va avea loc luna viitoare sunt puse la dispoziţia oltenilor, 500 de locuri de muncă. Angajatorii danezi vor selecta lucrători pentru recoltarea de căpşuni, mazăre, zmeură, ceapă sau dovleci. Cei care se ţin de treabă şi îşi fac norma aşa cum trebuie, pot ajunge să câştige şi 120 de euro pe zi. Norma înseamnă însă, cel puţin în cazul legumelor, 17 kg pe oră.

Dacă cei angajaţi nu se încadrează în acest ritm, riscă să îşi piardă slujba după doar 2 săptămâni. Transportul şi cazarea nu intră în atribuţiile angajatorului. Cei interesaţi de aceste job-uri se pot înscrie si on line cu un CV în limba engleză postat pe website-ul www.seasonalwork.dk . Bursa locurilor de muncă va avea loc la Slatina, în judeţul Olt, în data de 25 martie, unde vor fi prezente mai multe judeţe din sudul ţării.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: