Gorjenii așteaptă noi tichete pentru Rabla

Peste 200 de gorjeni sunt în așteptarea unor vouchere pentru că cele 40 primite în urmă cu câteva săptămâni s-au epuizat încă din prima zi. Operatorii autorizați să caseze mașinile din judeţul nostru sunt sceptici în privința continuării acestui program, la fel și reprezentanții Agenției Județene pentru Protecția Mediului (APM) Gorj.

Conducerea APM Gorj a precizat faptul că deși s-au scos 30.000 de vouchere la nivel național, numai 15% din acestea s-au și valorificat lucru care i-ar cam nemulțumi pe guvernanți. ”În prima sesiune din 2012 s-au scos 30.000 de vouchere, adică 114 milioane de euro, însă doar 15% din ele s-au valorificat. Nu prea dă bine acest procent pentru că scopul acestui program este reînnoirea parcului auto național dar noi observăm că se așteaptă și nu știm ce”, a declarat Radu Socolovschi, directorul APM Gorj.

În județul Gorj programul merge de minune. sunt 11 operatori autorizați să caseze mașini vechi și potrivit conducerii APM Gorj, niciunul nu mai are tichete disponibile și nici nu știu dacă vor mai primi altele. Informațiile au fost confirmate de reprezentanții Remat Gorj care au precizat că în momentul de față au o listă cu 200 de persoane în așteptare. ”Ni s-au repartizat 40 de vouchere dar le-am epuizat din prima zi. În momentul de față avem 200 de persoane în așteptare dar totul depinde dacă programul va mai continua sau nu, dacă se mai alocă vouchere”, a menționat Dan Iordăconiu, consilier juridic Remat Gorj.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: