Gorjenii joacă la Loto ca să scape de criză

Mii de gorjeni şi-au încercat norocul la tragerile organizate de Loteria Română cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Deşi nu au prea mulţi bani în buzunare, gorjenii taie de pe listă câteva cumpărături pentru a juca la Loto, în speranţa că vor câştiga potul cel mare. Nici loteria nu se lasă mai prejos, pentru acest sfârşit de an promiţând premii deosebit de atractive.

Apropierea Sărbătorilor de Iarnă le-a trezit gorjenilor dorinţa de a juca la loto. Bunici sau tineri, toţi visează la câştiguri. Reprezentanţii agenţiei teritoriale Gorj spun că peste 5000 de gorjeni au cumpărat taloane pentru tragerea din ziua de Crăciun. Unii dintre ei au şi câştigat.

Joacă pentru un Cadillac

O altă acţiune pregătită special de Loteria Română este Loteria Norocului, unde marele premiu constă într-un Autoturism Cadillac şi o excursie la Viena. Extragerile vor avea loc în data de 30 decembrie. Însă mult aşteptata tragere este cea de Anul Nou, care vine în acest an cu o premieră. În aceeaşi zi, respectiv 31 decembrie vor avea loc două trageri speciale Loto 6/49. Cu acelaşi bilet, jucătorii pot participa la ambele trageri Loto 6/49, astfel încât cei care nu vor câştiga nimic la prima tragere, vor avea şansa de a obţine premii la a doua tragere.

Cu speranţa unui câştig a venit la loto şi un pensionar din Târgu Jiu. Joacă de mai mulţi ani, dar deşi nu a câştigat niciodată nu a renunţat.  „Am completat o variantă pe care o voi juca la extragerea de Anul Nou. Poate avem mai multe şanse acum, cu noile reguli. Eu am pensia mică şi un câştig m-ar ajuta foarte mult”, spune un pensionar gorjean.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: