Gorjenii nu mai au bani să-şi cumpere pastile pentru potenţă

Pastilele care duc la creşterea potenţei au devenit un lux pentru bărbaţi. Dacă în trecut, aceştia cumpărau frecvent astfel de pilule, o dată cu venirea crizei financiare ei au renunţat la tratament. Farmaciştii nici nu-şi mai amintesc când au vândut ultima dată pastile pentru potenţă deşi, anul trecut acestea se vindeau foarte bine.

Pastilele pentru potenţă îşi aşteaptă cumpărătorii pe rafturile farmaciilor. Dacă anul trecut numărul bărbaţilor de vârsta a doua şi a treia care cumpărau astfel de pilule era foarte mare, acum farmaciştii nici nu-şi mai amintesc când au avut un astfel de client. Ce-i drept nici în trecut bărbaţii nu achiziţionau tot tratamentul odată tocmai pentru că preţul pastilelor este foarte mare. Cel mai ieftin tratament depăşeşte suma de 100 de lei. „Pastilele pentru potenţă erau la mare căutare în rândul bărbaţilor de vârsta a doua şi a treia, însă acum au devenit un lux. Anul trecut aveam clienţi care veneau frecvent să cumpere astfel de pilule, însă acum numărul lor a scăzut drastic. Dacă mai vine unul la două-trei săptămâni este bine. Spre exemplu, acum nu ştiu de când nu am mai avut un client care să cumpere pastile. Bine că nici înainte nu cumpărau o cutie întreagă ci fracţional pentru că sunt foarte scumpe. Cele mai ieftine sunt 100 de lei şi nu se pot elibera gratuit sau compensat. Acum cu criza asta, bărbaţii preferă să cumpere altceva sau medicamente pentru sănătate, nu din astea”, a declarat Ileana Dumitrescu, farmacistă.

Farmaciştii îi atenţionează pe cei care vor să urmeze un tratament cu pastile care cresc potenţa să treacă mai întâi pe la un medic pentru a-şi face anumite investigaţii medicale pentru că pilulele respective au şi contraindicaţii. „Bărbaţii care se ştiu cu boli cronice şi care vor să urmeze un tratament cu pastile pentru potenţă ar fi indicat să treacă mai întâi pe la un medic pentru a-şi face anumite examene medicale, în special cardiologice, pentru că pastilele acestea au reacţii adverse”, susţine Ileana Dumitrescu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: