Gorjenii petrec Revelionul la restaurant

Invitaţi surpriză, focuri de artificii, mâncăruri din bucătăria națională și internațională. Astfel sunt atraşi gorjenii de patronii restaurantelor și cluburilor din municipiu și din afară la noaptea de Revelion, care va fi una de neuitat. Raluka, Spitalul 9, Bacio, Dj Alex, Taraful Tapotă Lătărețu sau Doina Gorjului îi vor îmbia pe gorjeni la dans, iar mâncărurile vor fi pe gustul tuturor. Distracţia costă, așa că cei care nu vor să își petreacă noaptea dintre ani acasă, ci la restaurant, vor scoate din buzunar între 150 şi 350 lei de persoană. Pe de altă parte, reprezentanţii restaurantelor recunosc faptul că nu au ocupat locurile, iar alţii chiar au anulat petrecerile de Revelion.

Administratorii restaurantelor şi cluburilor din Gorj pun la punct ultimele detalii pentru noaptea de Revelion, care va fi unul de neuitat. Cel mai solicitat local pentru această petrecere este Restaurantul Anna de pe insuliță. Aici va fi și cea mai spectaculoasă seară, având în vedere că printre invitaţi se numără cunoscuta cântăreață Raluka, ce îi va încânta pe cei prezenți cu  melodiile ”Out of your business”, ”I like (the trumpet)” sau ”Love You”. Aceasta va fi însoţită de trupa sa de dansatoare. Tot aici vor veni de la București DJ Alex și băieții de la Spitalul 9. Programul conține și muzică populară, invitat fiind Taraful Tapotă, dansuri populare și Karaoke. Cei 500 de invitați se vor bucura de un foc de tabără lângă care vor putea servi barbecue, carne de vânat, costiță și frigărui. De asemenea, la masă le va fi adus somon, creveți, varză cu boboc de rață, mămăliguță, sosuri speciale și vor avea parte de multe surprize. Totul va fi all inclusive, iar meniul se ridică la 350 lei de persoană. ”Avem 500 de invitați și nu se mai fac înscrieri. Am și refuzat foarte mulți oameni. Meniul este preparat de un maestru bucătar, iar meniul este foarte sofisticat”, spune administratorul restaurantului, Constantin Petroi.

Sălbăticiile Gorjului, servite la restaurant

Dacă pe insuliţă toate locurile sunt ocupate, la Terasa Ambasador fin Târgu Jiu se mai fac încă înscrieri. Capacitatea restaurantului este de 150 de persoane și mai sunt câteva locuri disponibile. Aici se vor cânta colinde, se va asculta muzică folk, rock, va fi oferit un foc de artificii de neuitat. „O să fie o noapte specială. Aici se vor strânge prietenii apropiați pentru a asista la un spectacol deosebit. Invitat va fi Bacio, dansatorii Doinei  Gorjului, care vor oferi un moment artistic. Meniul este internațional, foarte gustos și bogat. Avem în jur de 150 de locuri și mai facem încă rezervări”, menționează Adela Mateescu, reprezentantul restaurantului. Delicatese vor fi servite și la Restaurantul Pandra, unde meniul ajunge la 150 lei. ”Sălbăticiile Gorjului”, platoul cu vânat de mistreț, urs, căprioară sau iepure se numără printre atracțiile serii. Solicitările au fost și aici mari, având în vedere că a fost nevoie de suplimentarea locurilor la 300.

Cluburi închiriate

La Clubul XS din Rovinari tinerii vor avea parte de un bufet suedez, cu mâncare și băutură all inclusive. Revelionul 2012 în clubul din Rovinari costă 110 lei. Dacă cei din Rovinari vor avea parte de distracție în club, nu același lucru se poate spune de cei din Târgu Jiu, unde Clubul Caractere va fi închis în noaptea dintre ani. Alți tineri preferă să închirieze spațiile pentru oferirea unor petreceri private. Acest lucru se întâmplă la Motru, unde Club For You va fi închiriat.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: