update: Campania de donații pentru Turcia a fost anulată

update: Nu se strâng donații pentru sinistrații din Turcia, anunțul postat pe internet și preluat și de Pandurul nemaifiind valabil. 

Gorjenii sar în ajutorul sinistraților din Turcia! Astfel, toți cei care doresc să sprijine victimele seismului din țara respectivă sunt așteptați cu donații la Biserica Sfântul Nicolae din municipiul Târgu Jiu. Turcia trece printr-o adevărată catastrofă și orice ajutor este binevenit.

Reprezentanții bisericii au început să colecteze, cu ajutorul oamenilor de bine, din județul Gorj, ajutoare pentru victimele cutremurului din Turcia. Zeci de mii de turci au rămas fără un acoperiș deasupra capului și au nevoie de sprijin. Toți cei care vor să le întindă o mână de ajutor, sunt așteptați la biserica Sfântul Nicolae din municipiul Târgu Jiu.

Autoritățile din Turcia au raportat, până în prezent, aproximativ 21.000 de morți. Căutările victimelor prinse sub munții de moloz nu au încetat. Printre salvatorii care speră în minuni, chiar și la cinci zile după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade care a zguduit Turcia și Siria, sunt și români.

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: