Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjul, încă zonă galbenă la trei luni de pandemie și cu multe focare de Covid

La mai bine de trei luni de la confirmarea primului caz de Covid 19, județul Gorj a ajuns la 135 de persoane infectate cu noul virus. Cifra ne clasează în zona galbenă, între județele cu cele mai puține cazuri de coronavirus și la această dată. Asta în ciuda faptului că, în ultimele săptămâni, au izbucnit focare de Sars-Cov2 în Gorj în centrul de copii din subordinea Protecției Copilului, pe șantierul BRUA și în sediul central al Complexului Energetic Oltenia.

Până acum, șase infirmiere și opt copii cu dizabilități au fost infectați și au fost internați în spital. Toți provin de la același centru. Un alt focar a fost pe șantierul BRUA, din comuna gorjeană Turcinești, unde 14 muncitori au fost depistați cu Covid 19.

Probleme au fost în ultimele zile și în rândul TESA, la Complexul Energetic Oltenia. Patru angajați au fost testați pozitiv.

În continuare, cele mai puține cazuri de Covid sunt în județul Brăila, doar 27. Este urmat de Vâlcea, cu 28. Gorjul este pe locul 11, cu 135 de cazuri. Vecinii din Dolj sunt în zona portocalie, cu 211 cazuri. Cele mai multe rămân tot în Suceava, principalul focar din țara noastră, unde sunt peste 3.400 de infectări cu noul tip de coronavirus.

Galerie foto


Vizualizări: 1,965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: