Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă o infirmieră din Gorj cu Covid-19

Direcția pentru Protecția Copilului din Gorj anunță că încă o infirmieră angajată a instituției a fost diagnosticată cu Covid-19. Este a șasea infirmieră pozitivă care lucra la același centru pentru copii cu handicap. Acolo și opt copii au fost infectați, cu toții fiind internați acum la spitalul din Târgu Cărbunești.

„În cadrul anchetei epidemiologice demarate de către Direcția de Sănătate Publică Gorj la nivelul centrului rezidențial subordonat DGASPC Gorj, unde au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, s-a mai confirmat un caz pozitiv. Este vorba despre una dintre cele 18 persoane aflate în izolare la domiciliu, care s-au oferit să intre voluntar în centru, în perioada imediat următoare, pentru a ajuta la derularea activității specifice. Celelalte 17 rezultate sunt negative“, transmite Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj.

Rezultatele au fost comunicate în această dimineață, persoana confirmată pozitiv fiind infirmieră. Ea este asimptomatică și se află izolată la domiciliu, urmând a fi internată la Spitalul COVID-19.

În continuare se iau toate măsurile necesare astfel încât activitatea centrului să se desfășoare în parametri normali, mai arată DGASPC Gorj.

Vizualizări: 2,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: