Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O nouă zi de creștere a numărului de cazuri Covid

197 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la nivel național au fost raportate joi de Grupul de Comunicare Strategică, fiind doua zi de creștere. Miercuri au fost raportate 165 de cazuri noi, iar marți 146.

Pentru Gorj au fost raportate 135 de cazuri, cu unul mai mult decât în ziua precedentă, fiind vorba de infirmiera de la DGASPC. 

„În data de 28 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 135 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care: 70 persoane vindecate și externate, 52 persoane internate în spitale din județul Gorj, 6 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, a transmis DSP Gorj

Numărul de persoane izolate la domiciliu era joi în Gorj de 2.809, la care se adaugă 25 de persoane aflate în carantină.

Până astăzi, 28 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.791 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.629 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 182 de pacienți.

Vizualizări: 2,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: