Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cazuri noi de Covid-19 în Gorj

165 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la nivel național au fost raportate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică, mai multe decât în ziua precedentă, creșterea nefiind totuși îngrijorătoare.

Gorjul este printre județele unde apar tot mai multe cazuri, un motiv fiind focarul dintr-un centru pentru copiii cu handicap din Târgu Jiu. „În data de 27 mai 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 134 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care: 67 persoane vindecate și externate, 55 persoane internate în spitale din județul Gorj, 5 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Miercuri erau în Gorj 56 de persoane în carantină și 2.502 în autoizolare la domiciliu.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj au fost prelevate 2.275 de teste, din care 110 sunt în așteptare.

Vizualizări: 4,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: