Gorjul, promovat la Târgul de turism

Managerii proiectului “Redescoperă Gorjul” au plecat ieri dimineaţă la Bucureşti, acolo unde va avea loc târgul de turism la Romexpo. Managerii proiectului vor împărţi pliante de promovare ale Gorjului, care cuprind principalele puncte turistice ale judeţului. “Va fi o echipă care va participa la târgul de la Romexpo în intervalul 15-17 martie. În cadrul târgului vor fi împărţite materiale de promovare ale judeţului Gorj, care cuprind toate punctele turistice din Gorj, de la turismul monahal la peşteri, operele brâncuşiene şi aşa mai departe”, a declarat Alina Pătraşcu, manager de proiect.

Totodată, în cadrul expoziţiei de la Romexpo,  promotorii judeţului vor face o radiografie în faţa celor prezenţi despre frumuseţile ascunse ale Gorjului. Şi nu sunt puţine, susţine Sabin Cornoiu, şeful echipei Salvamont de la Gorj. “Judeţul Gorj are multe de arătat şi de descoperit. Frumuseţile nu sunt reprezentate doar de tradiţionalele puncte turistice, ci de frumuseţile ascunse ale judeţului, cum sunt peisajele montane sau alte activităţi sportive care se desfăşoară în Gorj. Toate acestea vor fi spuse în cadrul târgului de turism de la Romexpo”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont.

Valoarea  proiectului „Redescoperă Gorjul” se ridică la 1 milion de euro. Acesta este al doilea târg de turism la care managerii de proiect participă, urmând ca în perioada următoare să meargă la alte două târguri din ţară.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: