Gorun, decan de nota 10. Cu cine va face echipă!

Horaţiu Gorun a câştigat concursul organizat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu pentru funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică. Gorun a obţinut punctajul maxim, respectiv 100 de puncte.

La concursul pentru funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică, Horaţiu Gorun a avut şi un contracandidat. De altfel, nici nu putea fi organizat concursul dacă nu existau cel puţin două candidaturi. Alin Gavrilescu este cel care i-a făcut concurenţă. Şi Gavrilescu a obţinut un punctaj bun, media finală în cazul său fiind de 91,64. În această perioadă se pot depune eventuale contestaţii, iar rezultatele finale vor fi afişat în data de 15 octombrie, urmând a fi validate de Senat în data de 18 octombrie.

„O să încerc să fac o deschidere către clienţii noştri viitori, să ne implicăm pe partea aceasta a vieţii comunităţii. Vreau să dezvoltăm un parteneriat cu Biblioteca Judeţeană. Alin Gavrilescu va fi cu mine în echipă, va fi propunerea mea pentru funcţia de prodecan”, a declarat Horaţiu Gorun.

Pentru a se înscrie la acest concurs, Horaţiu Gorun s-a suspendat pentru 6 luni din funcţia de director al Direcţiei de Sport şi Tineret Gorj. Astfel, până în luna martie a anului viitor va trebui să decidă dacă rămâne la UCB sau la direcţie. Mai are o variantă. Să-şi prelungească suspendarea, care se poată întinde pe o perioadă de maximum 3 ani. La cârmele Direcţiei de Sport şi Tineret Gorj a rămas consilierul superior Robert Doicaru.

Concursul pentru funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Drept şi Administraţie Publică a fost organizat după ce Sorin Purec a demisionat. Ulterior, Purec a fost numit director la Institutul de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei al UCB.

Vizualizări: 2,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: