Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorun: Ponta vine în calitate de demnitar, nu de cercetător

Dezbatere, ieri, pe Internet pe subiectul legat de participarea lui Victor Ponta la deschiderea anului şcolar la renumitul colegiu „Spiru Haret“, mai ales după ce a fost dovedit plagiator. „Mă mir cum nu ii este ruşine. După ce că este un plagiator nenorocit dovedit are şi tupeul sa vină in faţa unor elevi pretinzând ca încurajează performanţa“, a comentat un cititor pe pandurul.ro, dar au fost destui cei care i-au luat şi apărarea. Premierul Victor Ponta va fi primit la deschiderea anului şcolar în calitatea sa oficială, fără a se ţine cont de titlurile ştiinţifice, a declarat directorul colegiului din Târgu Jiu.

Gheorghe Gorun, directorul Colegiului Naţional „Spiru Haret'', unitatea de învăţământ unde va participa Ponta la deschiderea anului şcolar, spune că premierul va fi primit în calitate de şef al executivului. „Participarea primului ministru al României este pentru Colegiul Naţional Spiru Haret, recunoaşterea valorii şcolii. Nu vine în calitatea lui de doctor în drept, ca urmare a unei lucrări ştiinţific realizată sau neştiinţific, vine în calitatea lui de demnitar de şef al executivului. Aşa o să-l primesc. Nu ca cercetător'', a precizat Gorun.Ponta va deschide anul şcolar pe 17 septembrie la Spiru Haret şi Şcoala Generală nr 4.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: