Grădiniţă cu televizor şi jucării la Cocorova

Grădiniţă nou-nouţă pentru preşcolarii satului Cocorova din comuna Turburea. După cum a promis în campania electorală, primarul Ion Bârcă, ajutat de deputatul Cosmin Popescu, a construit o grădiniţă, preşcolarii din sat învăţând până acum într-un modul. Atât educatoarea cât şi părinţii sunt încântaţi de noua grădiniţă a micuţilor.

În timp ce elevii de la şcoala 7 aşteptau ca părinţii să termine cearta cu conducerea unităţii ca să intre în săli, grădinarii din Cocorva se minunau de grădiniţa lor. „Preşcolarii din satul Cocorova au învăţat de cinci ani într-un modul, unde nu aveau condiţii. Aşa cum am promis în campania electorală că voi face aici o grădiniţă, am vrut să mă ţin de cuvânt şi acum asistăm la deschiderea anului şcolar într-o grădiniţă nouă. M-am bucurat de sprijinul domnului deputat Cosmin Popescu, care din păcate nu a putut fi prezent la deschiderea anului şcolar, dar a trimis rechizite, jucării şi alte lucruri utile pentru micuţi. Copiii au acum încălzire aici, televizor, DVD, jucării, rechizite, sală de mese. Tot ce le trebuie”, a declarat Ion Bârcă, primar comuna Turburea.  

Părinţii micuţilor care au trecut ieri pragul noii grădiniţe au respirat uşuraţi când au văzut că promisiunile edilului au devenit realitate. „Ne bucurăm că au şi copiii noştri o grădiniţă frumoasă, utilată. Ne putem să le mulţumim domnului primar, doamnei educatoare şi domnului deputat Cosmin Popescu”. Şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au rămas plăcut impresionaţi de ce au găsit în satul Cocorova. „Este o grădiniţă nouă, la standarde europene. Puţine grădiniţe din judeţ arată ca cea de la Cocorova şi sperăm să fie un exemplu pentru toţi”, a declarat Gheorghe Mitescu, inspector şcolar adjunct.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: