Grădiniță în sediul primăriei

Grădinițele cu program prelungit sunt căutate și în mediul rural. În comuna Turburea, autoritățile ridică o astfel de clădire și intenționează să mai facă o grădiniță și în sediul unde funcționează, în prezent, primăria. Primarul Ion Bîrcă vrea să mute angajații în fostul sediu al Petrom după ce acesta va fi reabilitat.

Prima grădiniță cu program prelungit va fi inaugurată chiar în această toamnă. A fost ridicată de la zero. Investiția este pe fonduri europene.

Primarul din Turburea mai are în plan încă o grădiniță. Aceasta va fi chiar în sediul unde acum funcționează primăria. “Avem o grădiniță cu program prelungit la care lucrăm. Sper să tăiem panglica în septembrie, lucrurile merg bine. Vrem să încercăm și în clădirea unde funcționează acum primăria să facem tot așa o grădiniță cu program prelungit. Unde e sediul Petrom, vrem să facem un proiect să mutăm primăria acolo și aici să facem o grădiniță cu program prelungit”, a explicat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Zeci de părinți din localitate i-au solicitat o astfel de investiție. „Am avut o ședință cu toți părinții și, la Poiana, nici nu am mai îndrăznit să aduc vorba privind grădinița cu program prelungit. Aici erau 48 de copii. Din 48 de părinți, toți au fost de acord cu chestia asta. Eu mă gândeam că fac grădinița, dar nu o să vrea mai mult de 15-20 de copii. Când am auzit, m-am bucurat, dar la Poiana nu am îndrăznit să mai vorbesc până nu fac ceva aici”, a mai spus Bîrcă, la TV Sud.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: