Handbalistele CSM, învinse de liderul Dacia Mioveni

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul susţinut în faţa liderului Seriei C a Diviziei A, scor 27-20 pentru Dacia Mioveni. Gorjencele rămân pe locul trei în serie şi după acest meci şi sunt încă singura echipă care a reuşit să învingă liderul în acest sezon.

În etapa a 14-a a Seriei C, echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe terenul liderului, Dacia Mioveni.

Formaţia din Mioveni s-a impus cu scorul de 27-20 în meciul disputat în Sala Sporturilor din Trivale.

Jocul a fost unul disputat având două reprize diametral opuse, pentru că prima parte a acestuia a fost dominată clar de echipa din Mioveni, care la capătul reprizei avea un avantaj consistent pe tabelă, scor 15-6. Din păcate acest avantaj care a cântărit decisiv în economia finală a jocului, chiar dacă gorjencele au revenit de la vestiare determinate şă şteargă din impresia lăsată în prima parte a jocului.

CSM Târgu Jiu a fost echipa care a condus ostilităţile în partea a doua a meciului, câştigând repriza secundă cu 14-12, insuficient însă pentru a întoarce soarta jocului.

Repriza secundă a fost şi extrem de tensionată, cu trei cartonaşe roşii, două pentru CSM Târgu Jiu şi unul pentru echipa gazdă, după cum a informat site-ul oficial al CSM: „Un meci care a lăsat urme adânci în ceea ce priveşte efectivul formaţiei din Târgu Jiu pentru etapa viitoare. Două dintre handbalistele lui Liviu Andrieş au văzut cartonaşul roşu: Valentina Toader şi Ioana Bianca Stanca. Cele două ar putea lipsi etapa viitoare. Mai mult, Bianca Stanca a părăsit terenul accidentată, iar Marina Dumanska a primit îngrijiri medicale. De la gazde, Ioana Toader, sora geamănă a Valentinei Toader, a văzut şi ea cartonaşul roşu”.

CSM Târgu Jiu rămâne pe locul 3 şi după acest meci, cu 27 de puncte iar Dacia Mioveni se menține pe primul loc al clasamentului, cu 37 de puncte, urmată de Activ Prahova Ploiești, cu 34 de puncte.

Etapa viitoare, pe data de 29 februarie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu ocupanta locului doi, Activ Prahova Ploieşti.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: