Pandurii a condus CSM Reşiţa, dar a pierdut meciul

Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul meci oficial al anului şi rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon. Deşi au condus la pauză cu 1-0, tinerii de la Pandurii au pierdut meciul, CSM Reşiţa reuşind să se impună până la final cu 4-1.

Cu o echipă cu foarte mulţi juniori în teren, şi cu un portar de doar 16 ani adus de la una dintre echipele de juniori, Pandurii nu a rezistat decât o repriză în faţa unui adversar cotat cu prima şansă. CSM Reşiţa, o echipă care a efectuat două stagii de pregătire în iarna aceasta şi cu un lot de jucători experimentaţi, care au jucat chiar şi în prima ligă, a fost dominată totuşi de „grădiniţa” celor de la Pandurii care conduceau la pauză deja cu 1-0, prin golul marcat de Tănăsoiu din penalti, după un fault în careu al lui Laurenţiu Rus.

Din păcate pentru gorjeni, aceştia nu au mai rezistat decât 15 minute din repriza secundă în faţa ofensivei Reşiţei, care a reuşit egalarea în minutul 60 prin Emanuel Dat, care a marcat cu un şut plasat, de la 17 metri, în dreapta lui Krupenschi.

După doar zece minute de joc oaspeţii au preluat conducerea prin golul marcat de Laurenţiu Breşneni care a reluat cu capul din 7 metri. Cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc Nicolae Cotolan a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În inferioritate  numerică şi cu un moral scăzut după ce au pierdut avantajul din prima repriză, tinerii de la Pandurii au fost pe final o pradă uşoară pentru elevii lui Dorinel Munteanu care au mai punctat de două ori prin Breşneni şi Astafei.

Pandurii au pierdut astfel nemeritat un meci pe care l-au dominat în prima sa parte şi pe care îl puteau chiar câştiga dacă nu ar fi ratata foarte mult în prima repriză.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: