Grătarele puse de primărie la Drăgoieni au fost vandalizate

Grătarele amplasate de municipalitatea din Târgu Jiu în locul de picnic de la Drăgoieni au devenit ţinta huliganilor. Din cele 8 grătare montate în zona respectivă, doar jumătate mai sunt funcţionale, restul fiind distruse de cei care le-au folosit. Autorităţile locale sunt acum nevoite să cârpească grătarele pentru a le putea repune în funcţiune.

În urma controlului efectuat la sfârşitul săptămânii trecute de angajaţii primăriei la locul de picnic amenajat în Dumbrava Drăgoieni s-a constatat că doar o parte din grătare mai erau funcţionale. Acestea au fost vandalizate, autorii fărădelegilor nefiind prinşi, mai ales că nu este asigurată paza obiectivului. Acum autorităţile sunt nevoite să le repare. “Mai dispar grătare, dar acest fenomen se întâmplă peste tot. Mai sunt 4 grătare, după controlul de duminică. Iniţial au fost 8. Le reparăm pe cele care au fost vandalizate. Până într-o sută de milioane a costat amenajarea spaţiului”, a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul primăriei Târgu Jiu. 

Locul de picnic din Dumbrava Drăgoieni a fost amenajat de administraţia locală în urmă cu circa un an. Pentru anul viitor, autorităţile şi-au propus să pregătească o zonă de picnic în zona Narciselor, unde se desfăşoară  “Sărbătoarea Narciselor” în fiecare an.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: