Grav accident de muncă la Artego

Nenorocire pentru o femeie de 40 de ani, angajata a societăţii Artego. Intr-un moment de neatenţie, braţul acesteia a fost pur si simplu smuls de banda transportoare. Victima a fost imediat transportata la Craiova. Accidental s-a produs luni seara.. Femeia lucrează la benzi care transportă cauciucul regenerabil. Într-un moment de neatenţie aceasta şi-a prins mâna stângă în bandă, iar braţul i-a fost smuls. 

Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva braţul femeii. Va supravieţui accidentului, însă va trebui să trăiască fără o mână.

Cazul a fost preluat atât de poliţie, cât şi de inspectorii ITM Gorj care vor verifica împrejurările în care s-a produs accidental.

Femeia a fost transportată la spitalul din Craiova pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii, împreună cu inspectori ai I.T.M. Gorj, efectuează cercetări pentru a lămuri împrejurările în care angajata a suferit un accident de muncă.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. (M.M.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: