Secretarul de la Bumbeşti Jiu face sărbătorile după gratii

Victor Şolea nu va sărbători trecerea în 2012 în mijlocul familiei sale, ci după gratii, după ce o instanţă de judecată a decis ieri să emită mandat pe numele său pentru o perioadă de 29 de zile.

Secretarul Primăriei Bumbeşti Jiu a fost încătuşat după ce a cerut de la o localnică 3000 de lei pentru a-i elibera un titlu de proprietate. Bărbatul a fost convins că a fost adus la Parchet doar pentru audieri şi pentru a-şi clarifica situaţia, el nespunând vreo clipă că ar fi vinovat sau că ar fi cerut banii respectivi. Soţia sa, Paraschiva, este, în schimb, mult mai disperată, femeia aşteptând cu lacrimi în ochi verdictul magistraţilor. Cei doi au acasă o fetiţă de cinci ani şi, în ciuda celor 62 de ani pe care îi are, Victor Şolea este considerat mai mult decât un soţ model. „Nu ştiu ce o să mă fac eu de acum încolo cu fetiţa mea. Cum o să stau eu de sărbători cu ea, când noi nu avem un ban în casă? Ce-o să-i zic eu despre tatăl ei şi cu ce o s-o întreţin? O să ajung să o dau la orfelinat pentru că nu am alte posibilităţi. El nu are nicio vină, nu a pus mâna pe nimic niciodată. Dacă era din ăştia corupţi avea şi el o situaţie materială bună, dar noi am trăit tot timpul doar din salariul lui. Avem rate, împrumuturi, nu ştiu ce voi face fără el acum”, a declarat soţia secretarului din Bumbeşti Jiu.

Victor Şolea are posibilitatea să conteste verdictul dat împotriva sa şi să obţină o eliberare la Curtea de Apel Craiova, astfel de situaţii fiind însă extrem de rare. El are şanse mult mai mari să fie demis din funcţie de către primarul din Bumbeşti Jiu, prefectul Liviu Andrei menţionând că legea îl îndrituieşte pe edil să facă un astfel de demers în cazul emiterii unui mandat de arestare preventivă.

Galerie foto


Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: