La închisoare pentru că s-a iubit cu fiica minoră a concubinei

Puşcăria îl aşteaptă pe un bărbat din Bumbeşti Jiu pentru că în ultimele luni a renunţat să îşi mai iubească femeia care dorea să îşi refacă viaţa cu el, în defavoarea fiicei acesteia. Fata are 14 ani şi este elevă, mama ei spunând că în ultima perioadă a remarcat o răceală din partea celui de la care aştepta dragoste şi afecţiune. În loc de iubire, ea primea doar palme şi pumni, iar la începutul acestei săptămâni a intrat la bănuieli şi aşa a aflat că, de fapt, individul întreţinea fără nicio problemă relaţii sexuale cu cea căreia putea să îi fie tată vitreg. Acesta a fost arestat pentru 29 de zile.

Mama minorei a avut luni seara o discuţie mai aprinsă cu fiica ei, după ce, anterior, observase că bărbatul pe care îl iubea nici măcar nu se mai atinge de ea. I s-a părut nefiresc modul în care se comporta acesta, mai ales că îi aplica şi câte o corecţie fizică, după discuţia cu fata femeia aflând lucruri pe care nu le credea posibile. „Nu am ştiut absolut nimic până acum patru zile. Am discutat cu ea şi mi-a spus că din martie şi până acum a avut relaţii cu el. Eu am fost atunci la spital vreo câteva zile şi cred că a profitat de ea. L-am întrebat şi a spus că fata s-ar fi dat la el, dar eu nu cred aşa ceva. De vreo patru luni de zile eu am observat că e rece cu mine, nu mai mă lăsa nici să-l ating, dar nu mă gândeam că face lucruri din astea. A început să mă bată cu pumnii şi palmele şi acum nu am mai suportat”, spune femeia.

Denunţat la Poliţie

După ce s-a ales cu un ochi vânăt şi un obraz la fel de colorat, femeia din Bumbeşti Jiu şi-a luat inima în dinţi şi a mers la Poliţie. I-a spus şi tatălui său ce s-a întâmplat şi apoi le-a cerut poliţiştilor să ia măsurile care se impun în astfel de situaţii. Bunicul fetei nu a crezut la început că lucrurile ar fi putut merge atât de departe, dar, după ce şi-a văzut fata cu faţa învineţită a devenit extrem de suspicios. „Era mai stresată, mai retrasă, tăcea, dar nu spunea nimic. Nu am ştiut nimic până acum, dar cum am aflat am şi venit la Poliţie pentru că nu mi se pare deloc normal să se întâmple asemenea lucruri”, spune bătrânul.

         Vecinii au rămas şi ei cu gura căscată când au auzit că poliţiştii l-au încătuşat pe gorjeanul de 44 de ani, oamenii povestind că minora de 14 ani şi fratele ei de clasa a doua nu au o viaţă tocmai roz. „Sunt copii amărâţi, tăcuţi, neîngrijiţi, sigur nu le e bine cum trăiesc. Nu prea are nici cine să aibă grijă de ei pentru că ai lor au vândut nişte pământ astă primăvară şi din vreo 300 de milioane s-au ales doar cu o maşină de lemne. Nu şi-au luat nici măcar un purcel pe care să îl aibă pe masă acum de Crăciun”, spune unul dintre vecini.

A cedat ispitei

Bărbatul reţinut de oamenii legii se apără şi el cum poate şi susţine că, de fapt, fata i-ar fi făcut avansuri. Chiar şi aşa, nu pare să fi gândit o clipă că eleva are 14 ani şi legea este aspră cu cei ca el în astfel de situaţii. „Din dragoste, de aia am făcut-o. Dacă ea s-a dat la mine eu cum să fiu vinovat-”, spunea ieri gorjeanul pe care îl aşteaptă 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: