S-a spânzurat după o ceartă cu soţia

Un tânăr de 29 de ani din Drăguţeşti şi-a pus capăt zilelor ieri după-amiază după o ceartă cu soţia, deşi femeia spune că o dispută cu nişte vecine l-ar fi împins pe Alexandru Drugea să îşi încheie mult prea devreme socotelile cu viaţa.

după o ceartă cu soţia, deşi femeia spune că o dispută cu nişte vecine l-ar fi împins pe Alexandru Drugea să îşi încheie mult prea devreme socotelile cu viaţa.

Bărbatul este originar din Vâlcea, dar de un an de zile se mutase la Tâlveşti, unde îşi întemeiase o familie, având şi un copilaş de numai două luni. Cei care îl cunosc spun că se certa destul de des cu soţia, mai ales că nu avea un loc de muncă pentru a avea un venit stabil, certurile dintre cei doi atingând ieri apogeul.

Câţiva localnici l-au văzut pe Drugea plecând în grabă de acasă spre grădină şi, mai apoi, spre pădurea de la marginea satului. Oamenii, dar şi soţia, s-au gândit la ce putea fi mai rău, dar când au ajuns la el era deja prea târziu. Bărbatul atârna într-un ştreang undeva la 5-6 metri înălţime, pentru coborârea cadavrului fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari. Un echipaj medical a fost şi el prezent la faţa locului, însă medicii nici nu au mai intervenit, decesul fiind evident. Cei care l-au zărit pentru ultima dată în viaţă spun că vorbiseră în timpul zilei cu Alexandru şi acesta nu părea să aibă vreo problemă deosebită, care să îl determine să ia o decizie atât de radicală.

Soţia spune, în schimb, că o ceartă cu nişte vecine l-ar fi împins la un astfel de gest necugetat. „Ne mai certam şi noi, dar nu din cauza mea s-a dus să îşi pună sfoara de gât. Nişte vecine se tot ceartă cu noi, una l-a şi lovit cu pietre peste o mână, iar el s-a supărat rău de tot. Înainte fusese şi la Poliţie, poliţiştii au făcut şi ei ce-au putut, dar ele erau insuportabile. Nu mă gândeam că poate face aşa ceva. Mă lăsă nenorocită cu doi copii mici în plină iarnă, nu ştiu ce voi face, cum o să mă descurc”, a menţionat femeia, ea negând categoric spusele vecinilor care o indicau drept cauză a nenorocirii.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: