Grigoraş a stabilit primul 11 pentru Braşov

Rămas fără 6 jucători de bază faţă de startul sezonului, Grigoraş are mai puţine soluţii pentru retur. După ce şi-a urmărit elevii la lucru în cele 11 meciuri amicale, Grigoraş s-a decis în privinţa echipei de start pentru meciul de vineri de la Braşov.

Lui Grigoraş i-au dispărut trei jucători din apărare, Pleaşcă, Rusu şi Chiricheş, unul de la mijloc, Vranjes şi doi din atac, Băcilă şi Stromajer. Antrenorul n-a primit destule întăriri aşa că va trebui să se descurce cu ce are la dispoziţie.

Ştie deja primul 11

Iar Grigoraş s-a hotărât destul de repede. Cele trei stagii de pregătire şi cele 11 amicale n-au făcut decât să întărească părerea antrenorului în privinţa echipei de bază pentru retur. În locul lui Chiricheş, Grigoraş a decis demult să-l încerce pe Cardoso, locul blestemat din partea dreaptă a apărării a fost luat de Unguruşan de la Cluj. Izgonitul Vranjes va fi înlocuit de Nistor, Maxim îi va ţine locul lui Băcilă până la revenirea completă a acestuia iar Batin va prelua rolul lui Stromajer în partea stângă. Pandurii aliniază în continuare un prim 11 destul de competitiv dar suferă la soluţiile de pe bancă. În orice caz, Grigoraş nu are dubii în privinţa echipei de start de la Braşov. „Nu am dubii, sunt hotărât în privinţa primului 11. Sperăm să nu apară vreo accidentare subită, aşa cum am mai păţit şi am rămas cu gura căscată şi sper ca cei care vor intra dacă se vor prezenta ca în ultima partidă cu Gaz Metan Mediaş (n.r. 2-2 în ultimul amical), avem şanse să ne întoarecem cu punct sau puncte. Ultima evoluţie din Turcia a fost o repetiţie mai mult decât reuşită şi am fost mulţumit din toate punctele de vedere, cum s-au comportat, chiar dacă au fost şi greşeli la goluri. Am avut posesie prelungită, ocazii uriaşe, puteam să şi câştigăm. Evoluţia echipei, angajamentul, dăruirea a fost la cote mari şi mi-au dat speranţe că am putea continua jocul bun al echipei şi seria bună de rezultate”, a declarat antrenorul pandurilor.

Prim 11 la Braşov: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Batin.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: