Grigoraş cere „clemenţă“ la meciul cu CFR Cluj

Antrenorul Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat că meciul cu CFR Cluj va fi dificil. Acesta este primul meci jucat de echipa de fotbal Pandurii pe stadionul din Târgu Jiu în acest tur. Pandurii a debutat în tur într-un meci cu CS U Craiova, pe „Ion Oblemenco“. Jocul nu a fost strălucit, după cum spunea şi Grigoraş, dar cel de duminică este "un test și o provocare" pentru Pandurii.

Petre Grigoraş se aşteaptă să fie mai greu în primele etape şi cere „clemenţă“. "E un debut în acest campionat pe teren propriu, cu o echipă foarte grea, calificată în Europa League, o echipă schimbată în bine după jocul din partida cu Piatra Neamț (n.r. - 4-0 pentru CFR, pe teren propriu, cu Ceahlăul), e clar că ne va aștepta un meci foarte dificil. Nouă ne va fi puțin mai greu primele etape pentru că sunt foarte mulți jucători care în ultima perioadă nu prea au avut jocul în picioare, nu sunt la un ritm de joc foarte bun. Și etapa pe care o să o avem acum face parte din acele 3-4 etape în care am cerut eu puțină clemență vizavi de jocul echipei, dar sper ca dorința, ambiția lor, evoluția pe teren propriu să ne facă mai puternici, să începem cu dreptul acest campionat pe teren propriu", a afirmat Petre Grigoraş. Meciul cu CFR Cluj va fi pe teren propriu, duminică, 3 august, pe Stadionul ''Municipal'' din Târgu Jiu, de la ora 21,00.

VICTORIE

În returul campionatului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a obținut o singură victorie pe teren propriu, cu Corona Brașov, echipă clasată pe ultimul loc. Pandurii au debutat în noul sezon cu un egal, 1-1, cu CS Universitatea Craiova, în Bănie.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: