Grigoraş infirmă transferul lui Pădureţu de la Unirea Urziceni

Presa centrală a dat publicităţii azi faptul că jucătorul celor de la Unirea Urziceni, Răzvan Pădureţu, ar fi plecat deja la Pandurii în urma unei înţelegeri cu conducerea de la Unirea care l-ar fi lăsat să plece liber de contract.

Petre Grigoraş a negat azi vreo înţelegere în privinţa transferului lui Răzvan Pădureţu de la Unirea precizând că dorea un cu totul alt jucător de la Urziceni. „Am văzut că Pădureţu e dat în ziar la noi dar de unde a apărut nu ştiu?  Eu sincer spun că interesul meu era pentru un alt jucător de la Urziceni nu pentru Pădureţu. Dar lăsăm lucrurile să se deruleze aşa şi dacă se va rezolva un transfer voi anunţa eu special dacă o să ajungă un jucător nou la echipă. Sper să se realizeze acest lucru astăzi sau mâine dar din moment ce nu am o certitudine nu vreau să păcălesc pe nimeni şi să îşi facă cineva iluzii că vine nu ştiu ce fotbalist la Târgu Jiu”, a ţinut să precizeze antrenorul Grigoraş.

Preşedintele Eugen Pârvulescu spune că s-a discutat pentru transferul lui Rusescu dar pentru că preţul cerut a fost de aproape un milion de euro s-a renunţat la această variantă: „Noi am purtat discuţii la final de tur pentru achiziţionarea lui Raul Rusescu iar preţul cerut de domnul Bucşaru era unul foarte mere şi neaccesibil pentru echipa noastră, undeva în jurul 8-900 000 de euro şi de aceea am renunţat la varianta aceasta. Mai avem ceva variante şi mai încercăm să transferăm un atacant dar dacă nu se poate nu vom rămâne numai cu cei pe care îi avem la momentul actual”.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: