Grigoraş: „Jucăm cu Steaua derby-ul clasamentului!”

Petre Grigoraş aşteaptă cu nerăbdare marele meci cu Steaua. Aflat în cantonament cu echipa la Sibiu, Grigoraş se gândeşte la meciul de duminică ce ar putea duce la o schimbare neaşteptată de lider. În momentul de faţă, Steaua are 3 puncte avans în faţa pandurilor şi e văzută de toţi drept marea favorită la titlul de campioană.

Pandurii dau testul cel mai puternic de maturitate duminică cu Steaua. Până acum gorjenii au mers excelent în Liga 1 iar o victorie în faţa roş albaştrilor i-ar putea urca pe primul loc.

Panduri fără emoţii

Pandurii profită de pauza din calendar şi s-au catonat la Sibiu. Acolo Grigoraş îşi pregăteşte la greu elevii pentru marele duel cu Steaua. Se anunţă cel mai tare meci pentru panduri din istoria modernă. Interesul în rândul fanilor este şi el unul enorm, biletele urmând a fi la mare căutare. Pandurii sunt în faţa unei situaţii inedite. Până acum erau obişnuiţi să se bată la mijlocul clasamentului sau la retrogradare iar acum, o victorie i-ar putea duce pe primul loc. Adică să ia faţa Stelei, echipă văzută de aproape toţi drept viitoarea campioană. Grigoraş spune că emoţiile nu-şi au rostul înainte de acest meci, mai ales că presiunea e pe stelişti care trebuie să-şi apere fotoliul de lider.  „Nu mai sunt un novice. Am destule meciuri în Liga 1, am jucat de mai multe ori cu Steaua, Dinamo, Vaslui, chiar dacă nu din poziţia aceasta. Nu am emoţii, pentru noi trebuie să fie o satisfacţie că o echipă mică, de provincie, care a fost nevoită să renunţe la jucători valoroşi, se află la 3 puncte în spatele Stelei şi jucăm cu ei un «derby al clasamentului”, crede Grigoraş care speră să aibă toţi jucătorii apţi pentru meciul de duminică. Unguruşan şi Lemnaru au avut probleme medicale recent în timp ce un absent sigur e Vlad, suspendat după cartonaşul roşu încasat la Bistriţa.

2 – victorii au Pandurii în faţa Stelei în 14 întâlniri directe, în rest 5 rezultate de egalitate şi 7 victorii steliste

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: