Grigoraş nu mai vrea la Severin

După ce a fost înjurat şi acuzat de blat de suporterii severineni la meciul cu Vaslui, Petre Grigoraş spune că nu mai vrea să revină cu echipa sa la malul Dunării şi în sezonul următor. Ar putea fi obligat însă. Lucrările la Municipalul din Târgu Jiu au şanse mici să fie gata până la 23 iulie, la startul viitorului sezon.

Grigoraş e cel care a insistat în toamnă pe lângă bossul Condescu să fie începute lucrările la Municipalul din Târgu Jiu şi ca Pandurii să meargă la Severin pentru a putea beneficia de un gazon modern. Incidentul cu suporterii de la meciul de sâmbătă l-a făcut pe Grigoraş să nu-şi mai dorească să revină prea curând la Severin.

L-au acuzat de blat!

Acuzat de câţiva suporteri că nu vrea să câştige meciul cu Vaslui, Grigoraş le-a răspuns tăios. Antrenorul a fost şi înjurat iar asta l-a făcut să-i fie lehamite de publicul din Severin. „Plec cu un gust amar şi nu aş vrea să mă mai întorc aici. Sunt total dezamăgit de ce am auzit în tribune în timpul şi la finalul partidei. Îmi pare rău că am reacţionat. Mi-am cerut scuze la sfârşit. Nu trebuia să mă cobor la nivelul unor tâmpiţi care erau poate cu alcoolul în nas şi îmi cer scuze public acum. Aici mă refer la anumite persoane, nu la tot publicul”, a comentat Grig.

O echipă frumoasă pe teren, urâtă în afara lui

Incidentul de la meciul cu Vaslui arăta că, în ciuda eforturilor lui Grigoraş de a face o echipă frumoasă la Târgu Jiu, acţiunile din afara gazonului au stricat imaginea clubului. Toată această joacă de-a programarea, neprogramarea precum şi scandalul meciului pierdut la „masa verde” de gorjeni cu Oţelul Galaţi au făcut din Pandurii o echipă privită cu multă suspiciune de spectatorii neutrii. Mai ales că la Severin mulţi din ei sunt fani ai Craiovei care a ajuns în liga a doua la finele sezonului. „Nu suntem prea iubiţi în zonă, Craiova este cea mai iubită echipă din Oltenia pentru că are un palmares şi un trecut extraordinar, incomparabil cu cel al pandurilor. Nostalgia vremurilor trecute nu a reuşit să le aline durerea că o echipă cum e Craiova e retrogradată iar Pandurii, echipă dintr-un oraş mult mai mic, a reuşit să se salveze pe teren şi să practice şi un fotbal de calitate”, a mai spus Grigoraş.

31 de puncte a reuşit Grigoraş la Pandurii în 23 de etape, adică cu unul mai mult decât a reuşit Craiova în 34 de meciuri!

10 meciuri au jucat Pandurii la Severin, bilanţul fiind unul pozitiv: 6 victorii, 2 egaluri şi 2 eşecuri, al unsprezecelea fiind jocul pierdut la „masa verde”, 0 la 3 cu Oţelul. 

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: