Grigoraş: Pandurii poate juca şi fără Cardoso

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, susţine că Alexandre Cardoso are şanse mari să ajungă la Khazar Lankaran după discuţiile purtate cu Mircea Rednic. Antrenorul Petre Grigoraş nu se opune plecării brazilianului şi chiar a discutat cu Rednic despre jucătorul său dar şi despre alţi fotbalişti din Liga I. Cardoso ar urma să meargă la Lancaran sub formă de împrumut până în vară cu opţiunea de cumpărare definitivă.

Mai mult, Grigoraş consideră că plecarea lui Cardoso nu este o pierdere.

Eugen Pârvulescu e optimist şi crede că împrumutul lui Cardoso la echipa lui Rednic va fi perfectat chiar azi. „Sunt şanse destul de mari pentru ca brazilianul Cardoso să ajungă la Khazar Lankaran. După discuţiile purtate în capitală cu Mircea Rednic este posibil ca el să fie împrumutat în acest retur de campionat la azeri până în vară, cu opţiune de cumpărare”, a spus oficialul oltenilor care aşteaptă azi un răspuns de la Rednic în privinţa transferului: „Preţul exact nu s-a stabilit pentru că mai rămâne ca Mircea Rednic să discute cu conducerea clubului din Lankaran. Luni vom primi un răspuns de la Rednic prin care ne va anunţa exact care va fi situaţia lui Cardoso în retur”.

Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că plecarea lui Cardoso nu ar fi o pierdere prea mare pentru pandurii, invocând mai ales supărările jucătorului care făcea anticameră la conducere în tur în loc să se antreneze: „Nu ştiu dacă va fi o pierdere mare pentru că de când am venit eu la echipă, din etapa a 11-a, s-a putut juca şi fără Cardoso care a fost ori accidentat ori puţin supărat. Eu cred că se poate juca şi fără el şi chiar destul de bine. Nici un jucător nu este de neînlocuit. Pe final revenise la sentimente mai bune şi a conştientizat faptul că cu fiţe şi anticameră la anumite persoane nu se poate face performanţă”.

Grigoraş recunoaşte că a vorbit cu Rednic nu numai despre Cardoso ci şi despre alţi jucători din Liga I care sunt în atenţia tehnicianului de la Lankaran: „Nu ascund faptul că am vorbit cu Rednic despre mai mulţi jucători din Liga I, nu numai despre Cardoso, inclusiv despre jucători pe care eu i-am avut la alte echipe unde am antrenat. Prea multe nu a dorit să afle despre Cardoso pentru că îl cunoştea destul de bine, a fost dorit şi de Vaslui şi de Dinamo şi nu e o necunoscută pentru vreun antrenor român”.

Antrenorul pandurilor Petre Grigoraş a declarat pentru Sport Total FM că discuţiile sunt avansate, sud-americanul fiind ca şi plecat în Azerbaidjan.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: