Voinţa Sibiu nu îl lasă pe Lazar să revină la Pandurii

Portarul echipei Pandurii, David Lazar, nu poarte reveni oficial la Târgu Jiu pentru că oficialii de la Voinţa Sibiu nu vor să renunţe la serviciile sale. Deşi e jucătorul gorjenilor, Lazar a fost împrumutat pentru un an la Sibiu, el putând reveni din această iarnă numai dacă sibienii îşi dau acordul.

Preşedintele Eugen Pârvulescu speră că îi va convinge pe cei de la Voinţa să  permită revenirea jucătorului: „Am discutat şi cu oficialii de la Sibiu dar se opun unei reveniri a jucătorului. Noi l-am cedat sub formă de împrumut în ideea de a avea jocuri în picioare. Vom mai avea discuţii cu finanţatorul celor de la Voinţa şi sper să-l conving să-l cedeze de acum pe Lazar”. Voinţa Sibiu nu vrea să renunţe la portar pentru că acolo se doreşte promovarea iar portarul împrumutat de Pandurii a fost cel mai bun portar din Liga a II-a în tur: „Voinţa are mare nevoie de el şi de aceea nu vor să audă de această revenire. Vor să promoveze în prima ligă şi de aceea ţin ca Lazar să fie în poartă şi în returul acestui sezon pentru că a fost cel mai bun în tur”. Pandurii mai speră încă să găsească înţelegerea necesară la  conducerea de la Sibiu şi cei de la Voinţa să înţeleagă că pentru Lazar  ar fi un pas înainte să revină  la Târgu Şi jucătorul îşi doreşte foarte mult să revină la Pandurii, ieri fiind prezent la reunire pentru a se antrena până când clubul va ajunge la un acord cu Sibiul.

Preşedintele Pârvulescu a precizat însă că Pandurii nu pot obliga Voinţa să le cedeze jucătorul care ar putea fi suspendat dacă nu se mai prezintă la echipa cu care e sub contract. David Lazar a fost transferat de Pandurii în vara anului trecut chiar de la Sibiu dar a fost împrumutat înapoi celor de la Voinţa pentru că gorjenii aveau deja trei portari în lot.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: