Grigoraş vine să-şi încurajeze foştii elevi

Şeful pandurilor, Marin Condescu, l-a invitat la meciul din această seară şi pe fostul antrenor al echipei, Petre Grigoraş. Acesta din urmă a contribuit din plin la calificarea pandurilor în Europa League după ce i-a condus pe aceştia în primele 19 etape din sezonul trecut. Grigoraş nu putea refuza invitaţia mai ales acum că şi-a mutat domiciliul la Cluj după ce a preluat-o pe CFR. Astfel Grig şi stafful său tehnic vor fi diseară în tribunele „Cluj Arena” şi le vor ţine pumnii foştilor elevi.

Ce persoane publice vin la meci ?

Mai multe persoane publice din judeţul Gorj şi-au anunţat prezenţa la meciul cu Braga din play-off-ul Europa League. Astfel primarul Florin Cârciumaru, preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu, prefectul de Gorj, Radu Teodorescu, dar şi vicepreşedintele CJ, Ciprian Florescu sunt aşteptaţi diseară pe Cluj Arena. Se pare că oficialii gorjeni l-au invitat la meci şi pe premierul României, Victor Ponta, dar acesta are şanse mici să-şi facă apariţia din cauza programului încărcat. La meci sunt aşteptaţi 150 de suporteri din Gorj care vor călători cu autocarele în mod organizat. La această cifră se adaugă desigur şi cei care vor veni cu automobilele personale, aşa că numărul fanilor din Gorj ar putea fi unul mult mai mare. Toţi cei care vor să meargă la Cluj să încurajeze echipa trebuie să ştie că Defileul Jiului va fi deschis special pentru ei astăzi între orele 10:00 şi 12:00. Directorului Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, Ion Tudor, a aprobat deschiderea circulaţiei pe Defileul Jiului cu ocazia acestui meci.

Vin 10 mii de spectatori ?

Dacă la meciul cu Hapoel Tel Aviv din turul 3 preliminar EL au fost prezenţi circa 5.000 de spectatori, acum numărul acestora ar putea fi dublu. Organizatorii au confirmat că până ieri la prânz se vânduseră 4.000 de bilete, dublu faţă de aceeaşi zi dinaintea meciului cu Hapoel. Toţi banii reveniţi din încasările de bilete vor merge în conturile proprietarului „Cluj Arena”, CJ Cluj. Şi asta în urma unei înţelegeri între Pandurii şi CJ Cluj, prin care gorjenii nu plătesc chirie pentru folosirea arenei în cupele europene. La meciul cu Hapoel, CJ Cluj s-a ales cu aproape 10 mii de euro din vânzarea de bilete.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: