Grilă nouă de salarizare la CE Oltenia. Burlan: Există diferențe!

An nou, promisiuni vechi. Șeful Complexului Energetic Oltenia promite o nouă grilă de salarizare în 2021. Daniel Burlan a motivat că sunt foarte multe diferențe între salariați de la o subunitate la alta și noua grilă va încerca să repare aceste inechități.

Daniel Burlan a vorbit, la Accent TV, și despre negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă din cadrul companiei. Primele discuții vor avea loc de luna viitoare, când sindicaliștilor le va fi prezentată proiecția bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021.

“Vom începe negocierile pe CCM. Avem un buget. Le vom prezenta proiecția pentru anul 2021, care sunt câștigurile. Urmează să purtăm negocieri cu partenerii. În ultima perioadă, au fost niște parteneri responsabili, au conștientizat că societatea are nevoie de o transformare pentru a rezista pe piață și au dat dovadă de maturitate”, a spus Daniel Burlan.

Burlan a adăugat că se lucrează, de asemenea, și la o formă nouă de salarizare sperând ca astfel să fie eliminate diferențele dintre salariați. „Lucrăm la o grilă de salarizare, la o formă de salarizare unitară. Există diferențe între salarizări de la o subunitate la alta, în funcție de apartenența înaintea creării Complexului Oltenia. Încercăm să reducem grila de salarizare care are un număr extraordinar de mare de clase de salarizare. Vom încerca să prezentăm o altă formă de salarizare”, a mai spus Daniel Burlan.

Vizualizări: 11,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: