Gunoaie aruncate la marginea străzii. Vezi care a fost amenda primită!

Prinsă în fapt! O femeie de etnie rromă a fost surprinsă de polițiștii locali fix în momentul în care arunca la marginea drumului o grămadă de haine vechi. Gestul femeii a atras după sine o amendă în valoare de 1000 de lei.

Femeia a fost prinsă aruncând deșeuri menajere și textile pe strada Salcâmului din municipiul Târgu Jiu. Pe lângă amenda pe care o va avea de plătit, femeia a fost obligată să facă și curățenie în zonă. Oamenii legii avertizează că permanet se fac patrulări tocmai pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoaie în locuri nepermise. Mai mult decât atât, polițiștii stau și la pândă, conform unui comunicat de presă transmis de șefii Poliției Locale Târgu Jiu.

"Potrivit legislației în vigoare, persoanele care abandonează deșeuri în locuri nepermise au obligația de a lua măsurile necesare pentru a asigura igienizarea zonei în care au fost abandonate deșeurile.

Poliția Locală Târgu Jiu a intensificat acțiunile de monitorizare a zonelor vulnerabile din punct de vedere al depozitării necontrolate a deșeurilor, atât prin activități de patrulare cât și prin efectuarea de pânde", se arată în comunicatul transmis de Poliţia Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: