Gustare cu varză și ouă pentru cină sau mic dejun

O gustare deosebit de simplă şi pe atât de gustoară se poate prepara rapid ddin ingrediente simple. Pentru multe gospodine va fi un mod inedit de a găti varza dar după prima prepare nu vor mai renunţa la reţetă.

Vă propunem să pregătiți o cină gustoasă la tigaie din ingrediente simple și accesibile. La fel de bine poate fi pregătită şi ca mic dejun. Aveţi nevoie doar de varză, ouă, făină și cîteva arome. Preparatul este aromat, suculent și cu crustă crocantă, numai bun pentru o cină în familie sau pentru micul dejun.

Ingrediente:

– 300 gr de varză;

– 2 ouă;

– 2-3 linguri de făină;

– sare și piper negru;

– 1 lingură de susan;

– ulei;

– smântână fermentată.

Mod de preparare: Tăiați varza fideluță, adăugați ouă, sare și amestecați bine după care adăugați piper negru, făină și amestecați din nou.

Înfierbântați tigaia cu 2 linguri de ulei, repartizați compoziția de varză, o presărați cu susan, acoperiți tigaia cu capac și gătiți mâncarea timp de 10 minute la foc mediu. Întoarceți clătita pe cealaltă parte și o gătiți timp de încă 10 minute la foc mediu sub capac. Tăiați-o bucăți porționate și serviți-le cu smântână fermentată.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: