Hagi: „Anii trec, dar am lăsat ceva în urmă. I-am făcut fericiţi!”

Gică Hagi care a evoluat la meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur”, a avut un discurs special, demn de un ”Rege”. Meciul de adio s-a disputat pe Arena Naţională, sâmbătă, 25 mai, în faţa a peste 50.000 de spectatori. 

Echipa ”Generaţiei de Aur” a fost condusă de pe margine de Anghel Iordănescu şi Gabi Balint, în timp ce Jose Mourinho a fost la cârma ”Legendelor lumii”.

Gică Hagi le-a mulţumit tuturor spectatorilor prezenţi pe cel mai mare stadion al ţării. 

”O plăcere, suntem fericiţi că suporterii nu ne-au uitat încă. Stadionul este plin şi le mulţumim pe această cale. Noi întotdeauna am jucat pentru ei, sperăm că i-am făcut fericiţi. Se dovedeşte că noi am făcut ceva, am făcut istorie, i-am făcut fericiţi, lumea a venit să ne vadă, vedem şi foarte mulţi copii, înseamnă că am lăsat ceva în urmă. Anii trec, se vede, dar cel mai important lucru este că noi am lăsat ceva în urmă”, a declarat Gică Hagi, la ProTv, înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Gheorghe Hagi, la cei 59 de ani, a făcut un meci ca în vremurile sale de glorie în victoria Generației de Aur împotriva legendelor antrenate de Jose Mourinho (3-2 după 0-2). Regele fotbalului românesc a dat gol, a oferit pasă decisivă și a creat ocazia din care s-a marcat celălalt gol.

Galerie foto





Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: