Petre Grigoraș, bucuros de reînființarea echipei Pandurii Târgu Jiu!

Tot mai multe voci se alătură ideii de a readuce la viață echipa de fotbal fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu. Artizanul care a creat echipa devenită vicecampioană a României­ în 2013, și care a revenit mai târziu pentru încă două mandate la Târgu Jiu își dorește ca acest club să revină la viață.

Mulți gorjeni sunt legați sufletește de Pandurii, dar mai ales de antrenorul Petre Grigoraș, cel care a condus în trei mandate echipa fanion a județului și care, a format cea mai bună echipă care a evoluat la Târgu Jiu în Liga 1. Este vorba de formația care devenea, în sezonul 2012 – 2013, vicecampioană a României, Grigoraș nemaifiind însă pe bancă la marea performanță și la calificarea ulterioară în grupele Europa League. Totuși, suporterii nu uită că echipa aceea fusese formată timp de doi ani de antrenorul Grigoraș, cel care avea să revină mai târziu la Târgu Jiu pentru o nouă revigorare a echipei, în mandatul de președinte la Pandurii al lui Mihai Prunariu. 

Actualul șef al AJF Gorj a discutat recent cu Petre Grigoraș despre posibilitatea reapariției echipei, aceasta fiind una dintre temele de campanie ale fostului prefect Iulian Popescu, acum aflat în campanie electorală pentru Primăria Târgu Jiu. 

„Cel mai iubit antrenor de la Pandurii Târgu Jiu ne susține... Dacă Romanescu pleacă acasă, primarul care a vrut să "șteargă" denumirea de Pandurii din memoria noastră, iar la conducerea orașului vine echipa lui Iulian Vasile Popescu, din care fac și eu parte, avem o șansă să "reînființăm" Pandurii, echipa de fotbal, ca în vremurile bune. Hai, Pandurii!”, este mesajul lui Mihai Prunariu, cel care conduce clubul departamental CS Pandurii, din subordinea ANS. 

În ceea ce îl privește pe antrenorul Petre Grigoraș, acesta nu a putut uita, după mai bine de zece ani, perioada sa de glorie de la Pandurii și se bucură la aflarea veștii că echipa ar putea să renască din această vară. „Sunt convins că mulți oameni din Târgu Jiu mă recunosc și nu au uitat de mine, pentru că am activat în trei mandate la Pandurii Târgu Jiu, o echipă care, din păcate, nu mai există în ziua de azi. Îmi pare rău pentru că a fost o echipă care a avut un impact major în fotbalul românesc într-o anumită perioadă. Am primit o informație transmisă de domnul președinte Mihai Prunariu, cel care m-a adus în al doilea mandat ca antrenor la Pandurii Târgu Jiu că se dorește un proiect de reînființare a echipei de fotbal începând din vară, iar acest lucru m-a bucurat enorm de mult. Sper ca lucrul acesta să se întâmple, pentru că Pandurii a reprezentat ceva și este o emblemă a Gorjului. A fost o echipă care a meritat să ajungă unde a ajuns și a făcut o figură frumoasă în fotbalul românesc. 

Aștept ca acest proiect să fie pus în aplicare și să se realizeze de dânsul cu echipa dânsului, iar de la vară vreau să aud cu mare plăcere că Pandurii Târgu Jiu este din nou înființată în Târgu Jiu și, în cel mai scurt timp, să facă pașii spre elita fotbalului românesc”, a fost mesajul transmis de unul dintre cei mai apreciați și iubiți antrenori care au pregătit Pandurii, și care a condus cel mai mult timp echipa din Târgu Jiu în Liga 1.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Galerie foto





Vizualizări: 7,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: