Hagi anunţă dezastrul: Cluburile vor scădea bugetul cu 50%

Gică Hagi are previziuni sumbre pentru fotbalul de după pandemia de coronavirus. „Regele” crede că acest sezon este compromis şi că actuala criză provocată de coronavirus va afecta fotbalul mondial pe termen lung.

Gică Hagi se află acasă cu familia şi spune că  se  așteaptă la tot ce e mai rau după criza provocată de pandemia de coronavirus. Fostul mare internațional nu mai este cu gândul la actualul sezon de Liga 1, ci îl așteaptă pe următorul. „Suntem în familie, stăm în casă și avem grijă de noi. Suntem la București. Creionez ce trebuie să facem după această criză, cum trebuie să ne organizăm. Ideea mea e simplă, de a încerca să ne gândim de la viitorul sezon încolo. Actualul sezon e compromis. E o criză mondială, nu doar într-o parte a Europei. Ne gândim serios ce facem de la anul încolo. Această criză va aduce multe minusuri. Când se va termina nu știm. Nu putem specula, se vorbește mult. Cred că toate cluburile din lume vor scădea totul, bugetul, cu cel puțin 50%. Eu așa cred, toate vor avea pierderi mari. Orice club va avea de suferit”, a spus Hagi la Digisport.

Acesta a dezvăluit faptul că doi jucători au părăsit-o pe Viitorul în acest moment greu pentru întreaga lume: „Doi străini au plecat. Zoua și De Nooijer. E opțiunea lor, a fost opțiunea lor să meargă. Ei își asumă”, a mai punctat legenda fotbalului românesc.

Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: