Halep va juca joi, de la ora 10:00, în turul 2 de la Australian Open

Simona Halep o va întâlni pe  britanica Harriet Dart în turul 2 de la Australian Open. Partida va fi programată în joi, cu începere de la ora 10:00, ora României. Eurosport este canalul care va transmite la TV partida.

Simona Halep a trecut de Jennifer Brady, locul 49 WTA, în runda inaugurală de la Australian Open 2020, iar în turul 2 va înfrunta o adversară cu un clasament mult mai modest, doar locul 162 mondial. Simona porneşte ca mare favorită în faţa britanicei în vârstă de 23 de ani.  Meciurile de la Melbourne încep în această fază a competiţiei noaptea, de la ora 2:00, ora României, iar sesiunea de seară este de la ora 10:00 dimineaţa, ora României.

Dacă o va învinge pe Harriet Dart, Simona Halep va juca în turul 3 la Australian Open 2020 contra câştigătoarei din partida Danielle Rose Collins – Yulia Putintseva. Ambele jucătoare sunt în top 50 WTA, dar americanca va porni cu prima şansă. Collins, favorită 26, ar putea fi primul cap de serie care îi iese în cale Simonei Halep la Australian Open 2020.

Simona Halep are de apărat 240 de puncte în clasamentul WTA la turneul de la Melbourne unde,  în urmă  cu un an, s-a oprit în turul 4 al competiţiei, când a  pierdut în faţa Serenei Williams.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: