Antrenoarea echipei de fete a scandalizat ultraşii Craiovei

Craiova e la un pas de un mare scandal din cauza reformei impuse de şeful FRF, Răzvan Burleanu, în ceea  ce priveşte fotbalul feminin. Adriana Rogojină, noua antrenoare de la echipe de fete a Craiovei,  a scandalizat galeria craiovenilor după ce membri acesteia au aflat că a postat mesaje anti-CSU, a simpatizat echipa lui Mititelu şi este fan Rapid.

Universitatea Craiova a anunțat marţi, pe facebook, că e prima echipă din Liga 1 care demarează acțiuni de selecție pentru echipa de fotbal feminin,  după ce FRF a decis să oblige cluburile din Liga 1 să-și înființeze echipe feminine pentru sezonul 2020-2021. 

Lucrurile au scăpat rapid de sub control în momentul în care galeria echipei din Bănie a aflat că Adriana Rogojină, cea numită de club să se ocupe de selecția echipei feminine este rapidistă declarată și a empatizat în trecut cu formația lui Adrian Mititelu din Liga 3.

Ultrașii craioveni au căutat în istoricul online al Adrianei Rogojină, descoperind pe Facebook numeroase postări în care aceasta își arăta antipatia față de CSU și dragostea față de Rapid.

După ce comentariile au curs pe  reţelele  de socializare,  noua antrenoare a realizat că trecutul său a ieșit la iveală. În replică Adriana Rogojină, a publicat un mesaj-manifest pe pagina ei de Facebook: „Vreau să încep în primul rând prin a-mi cere scuze. V-am jignit echipa și, chiar dacă au trecut 3 ani de atunci, ignoranța mea nu e scuzabilă. Din păcate pentru mine, abia când echipa mea a trecut prin aceeași situație mi-am dat seama de realitate. Vă cer scuze încă o dată pe această cale.  Da, sunt o suținătoare a Rapidului din Giulești, am fost de mică și voi fi până voi muri. Dar nu sunt membră a vreunei brigăzi. Merg pur și simplu la câteva meciuri pe an, atunci când am timp. Am respect enorm pentru Universitatea Craiova pentru că și tata ține cu această echipă și niciodată nu i-am dorit răul”.

Ultraşii echipei din Bănie n-au fost impresionați de postarea acesteia și intenționează să boicoteze viitoarele acțiuni ale echipei de fotbal feminin şi cer insistent demisia antrenoarei echipei feminie.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: