Pandurii joacă miercuri amical cu Jiul Rovinari

Pandurii Târgu Jiu continuă pregătirea de iarnă cu o serie de meciuri amicale, în această săptămână având programate două teste de verificare. La mijlocul săptămânii, miercuri, echipa din Târgu Jiu va juca pe terenul sintetic cu Jiul Rovinari, iar în week-end cu CSO Filiaşi.

Pandurii Târgu Jiu va susţine opt meciuri de verificare în perioada de pregătire de iarnă, primul dintre acestea încheindu-se la egalitate, scor 1-1 cu Vulturii Fărcăşeşti.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că îşi doreşte cât mai multe astfel de meciuri pentru că are mulţi jucători nou veniţi pe care trebuie să se omogenizeze cu lotul existent deja.

Al doilea meci de verificare va fi tot cu o formaţie de Liga 4, Jiu Rovinari, şi este programat miercuri, cu începere de la ora 14:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Până acum gorjenii au fost feriţi de problemele medicale care apar în această perioadă, tehnicianul menajând doar câţiva jucători. „Nu avem probleme medicale şi sper să nici nu avem. Pe Şendroiu, care pe parcursul carierei lui a avut probleme cu foarte multe accidentări, nu-l bag încă la jocuri. Vreau să fie pregătit foarte bine şi după aceea o să-l folosesc. Nu vreau să risc să se accidenteze şi să stea iar o lună sau două, fiindcă nu ne ajută cu nimic”, a explicat Cojocaru care i-a ţinut pe bancă la primul amical pe Andrei Şendroiu şi pe Daniel Ciobanu, ultimul ajuns mai târziu la antrenament.

Toate meciurile amicale se vor disputa pe terenul de la Târgu Jiu, cel sintetic sau cel de antrenament, dacă vremea va fi mai bună şi va permite să se joace pe iarbă. „Toate meciurile amicale o să le jucăm pe propriul teren, fiindcă începem campionatul cu trei meciuri acasă, cu Reşiţa, Viitorul şi FC Argeş. Trebuie să omogenizăm relaţiile de joc în această perioadă”, a mai precizat antrenorul Călin Cojocaru.

La finalul acestei săptămâni cei de la Pandurii mai au programat un meci amical cu formaţia de Liga 3, CSO Filiaşi.

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: