Jiul Rovinari a stabilit meciurile amicale pentru pregătirea returului

Echipa de fotbal din Rovinari şi-a reluat pregătirea şi a anunţat deja programul meciurilor amicale din perioada de iarnă. Echipa aflată pe locul şapte la judeţ va începe miercuri seria de cinci meciuri amicale, printre adversari fiind trei colege de campionat dar şi Pandurii Târgu Jiu şi CS Moldova Nouă.

Echipa de fotbal din Rovinari s-a reunit şi a reluat antrenamentele în vederea pregătirii părţii a doua a acestui sezon. Jiul a avut un parcurs destul de bun în tur menţinându-se constant în zona superioară a clasamentului şi chiar pe primele poziţii. Rovinărenii nu au anunţat că ar avea obiectiv de promovare în acest sezon dar încă mai au şanse matematice să încheie sezonul pe primul loc, chiar dacă se află doar pe locul şapte. Cu 22 de puncte, Jiul Rovinari se află la şase puncte de podium şi este o echipă care poate pune probleme candidatelor la titlu.

În ceea ce priveşte pregătirea de iarnă, Jiul va începe miercuri seria de meciuri amicale cu un joc la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, în compania tinerei echipe a celor de la Pandurii.  

Rovinărenii au anunţat întregul program al meciurilor de verificare iar după meciul cu Pandurii urmează să joace trei meciuri cu echipe din Liga 4 după următorul program: duminică 2 februarie, cu Petrolul Ţicleni, duminică 9 februarie, cu Internaţional Băleşti şi sâmbătă 15 februarie cu liderul Ştiinţa Turceni. Ultimul mai amical programat pentru cei de la Jiul Rovinari va fi cel cu CS Moldova nouă, care este anunţat pentru duminică 23 februarie.

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: