Handbalistele CSM Târgu Jiu au pierdut locul 1

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au pierdut cel mai important meci de la turneul de la Deva, cel cu CSM Deva, scor  23-29. Cu toate acestea CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul pe locul 2 şi va merge la Turneul Final.

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu CSM Deva, dar s-a calificat la Turneul Final. Confruntându-se cu numeroase probleme de lot înaintea acestei partide, dar şi cu accidentări la acest turneu, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a pierdut ultima partidă din serie, scor 23-29, în faţa echipei gazdă, CSM Deva.

Antrenorul Liviu Andrieş crede că miza partidei a fost una care a afectat foarte mult evoluţia elevelor sale, care au ratat foarte mult în acest meci. Un alt aspect care a cântărit decisiv la acest rezultat a fost şi faptul că Liviu Andrieş nu a avut tot lotul la dispoziţie: „A fost un meci cu o încărcătură aparte pentru echipa noastră. CSM Deva este o echipă care are o experienţă mai mare în astfel de meciuri. La noi s-a văzut lipsa experienţei. Miza acestei partide şi-a spus cuvântul şi acest lucru s-a văzut pe teren. În plus, noi nu am putut alinia tot lotul avut la dispoziţie în acest sezon”.

CSM Târgu Jiu a terminat meciurile din Seria B pe locul 2, însă la egalitate de puncte cu CSM Deva, ambele cu 33 de puncte. La Târgu Jiu, echipa lui Liviu Andrieş s-a impus cu 32-26, la Deva a fost 29-23 pentru echipa gazdă, astfel că departajarea finală a celor două echipe aflate la egalitate de puncte și de jocuri disputate s-a făcut după criteriul cel mai mare număr de goluri marcate, în meciurile directe în deplasare, după disputarea partidelor tur-retur. Datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare, CSM Deva a terminat sezonul pe primul loc.

După ultimul turneu de la Deva, handbalistele vor avea o săptămână de pauză, după care se vor întoarce la antrenamente.

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: