ACS Viitorul Târgu Jiu, eşec pe terenul uneia dintre ultimele clasate

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut şi al doilea meci din play-out-ul Ligii 2 în faţa uneia dintre ultimele clasate înaintea acestei etape, Unirea Slobozia. Deşi echipa pregătită de Cristian Lupuţ a condus la pauză, Slobozia a întors rezultatul şi s-a impus cu scorul de 3-1.

Unirea Slobozia a reușit surpriza în etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2 și a trecut de ACS Viitorul Târgu Jiu, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Încă din minutul 2, oaspeţii au jucat în inferioritate numerică după ce tânărul Mihai Lixandru, junior împrumutat de la echipa a doua a FCSB, a văzut roșu direct din postura ultimului apărător. Acesta l-a faultat pe Sory Diarra și a lăsat echipa în 10 oameni pentru tot meciul. Cu toate acestea, formația lui Cristian Lupuț a marcat pentru 1-0 prin Alexandru Misarăș, în minutul 22, scor cu care s-a încheiat și prima repriză.

După pauză, lucrurile s-au schimbat pentru echipa gazdă care a marcat de trei ori. Mihalcea a făcut nu mai puțin de trei schimbări după revenirea de la cabine iar gazdele au marcat prin Christ Afalna, minutele 63 și 80, și Mihăiță Năstase, minutul 87, și s-au impus cu 3-1. Antrenorul gazdelor, Adrian Mihalcea, nu a fost însă mulțumit în totalitate de joc, remarcând la finalul confruntării, mai mult, aspectele negative ale Unirii Slobozia, anume ratările nenumărate. A avut însă și laude, datorită scorului de la final și celor trei puncte pe care Unirea Slobozia și le-a trecut în clasamentul Grupei B din play-out şi a urcat pe locul de baraj.

Unirea Slobozia a ajuns la 23 de puncte în urma succesului cu ACS Viitorul şi se află pe poziția a 5-a, care duce în barajul de menținere la finalul play-out-ului. Oaspeţii de la ACS Viitorul sunt tot pe 2 în Grupa B, cu 32 de puncte, graţie punctelor cu care au venit din tur, pentru că în play-out nu au reuşit nici o victorie.

ACS Viitorul Târgu Jiu a amânat jocul cu Petrolul, din etapa intermediară de miercuri, fiindcă va juca în semifinalele Cupei României, în deplasare, la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: