Derby indecis la Craiova cu un gol anulat

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au încheiat la egalitate meciul disputat duminică seara, scor 0-0. În urma remizei albe de pe „Ion Oblemenco”,  FCSB a încheiat sezonul regulat pe locul 1 în clasament iar Universitatea Craiova e pe locul trei.

Universitatea Craiova – CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Acest rezultat o ajută pe FCSB, formație care încheie cele 30 de etape pe prima poziție în clasament.

Startul derby-ului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost unul furtunos, cu un gol anulat pentru campioana României. Golul a fost marcat de Alex Păun, însă nu a fost validat, din cauza unui ofsaid.

Alex Păun a reușit să înscrie, în minutul 5 al partidei din Bănie, în urma unei încleștări a mai multor jucători în careul Universității Craiova. Însă, la scurt timp, tușierul Sebastian Gheorghe a semnalizat ofsaid la poziția din care a marcat Alex Păun. Extrema CFR-ului nu a fost de acord cu această decizie și a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului.

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, CFR Cluj se afla pe locul 2 din Liga 1, cu 63 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Vizualizări: 1,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: