Handbaliştii gorjeni s-au reunit la piscină

Lotul echipei de handbal Energia Târgu Jiu s-a reunit într-un cadru mai puţin obişnuit. La piscină! Handbalişti încep noul sezon cu gândul la cupele europene şi speră să fie buni ambasadori ai oraşului lui Brâncuşi. Cât priveşte obiectivul pentru campionatul care urmează, acesta depinde mult de finanţarea care va fi asigurată echipei.

În acest sezon se mizează foarte mult pe Giotoiu, Apolzan şi Acatrinei, garda veche de la care conducerea se aşteaptă să fie cel puţin la fel de bună.  “După întâlnirea aceasta, în câteva zile ne vom vedea cu toţii, autorităţi locale, finanţator, bancă tehnică, jucători si împreună vom stabili obiectivul pentru următorul sezon competiţional. Vă asigur că fiecare va avea un punct de vedere şi abia după ce vom asculta pe fiecare, fie că este jucător sau antrenor, de-abia după aceea vom stabili obiectivul. Eu sper ca obiectivul să fie unul de podium”, a declarat Andrei Maioreanu, preşedintele secţiei de handbal.

„Vorbim româneşte”

Energia Târgu Jiu a adu 5 jucători noi, printre care şi un spaniol, Adrian Flores, dar şi doi tineri de 17 şi 18 ani, români. Antrenor principal rămâne Liviu Andrieş. „Se va vorbi româna pentru că suntem în România. Şi eu când am jucat afară mi s-a impus limba de acolo. Vor fi şi momente în care o să împletim româna cu engleza”, le-a transmis antrenorul jucătorilor străini. Liviu Andrieş speră ca noii jucători să se adapteze jocului de aici, dar şi condiţiilor. „Sper ca şi jucătorii noi să înţeleagă mentalitatea celor vechi şi să ne ridicăm la nivelul mentalităţii lor, pentru că aici avem noi mult de suferit, la nivelul mentalităţii“, a mai spus Liviu Andrieş.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: