Noul mijlocaş al pandurilor, mare amator de selfie

Un mijlocaş ofensiv de 24 de ani a întărit ieri lotul pandurilor. Gezim Shalaj a semnat cu Pandurii Târgu Jiu un contract pe un an cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane. Jucătorul a venit liber de contract şi este mare amator de selfie, după cum rezultă din pagina sa de facebook.

Are aproape 24 de ani, 1,82 metri şi o cotă de piaţă de 500.000 de euro. Vorbim de cea mai recentă achiziţie de la Pandurii, Gezim Shalaj, un mijlocaş ofensiv elveţian. Ultima oară a jucat pentru FC Lugano, echipă din liga secundă elveţiană, care a reuşit să învingă Steaua recent într-un meci amical cu scorul de 5-2. Shalaj a evoluat timp de 45 de minute şi a dat două pase de gol.

Mijlocaşul a efectuat deja prima şedinţă de pregătire alături de noii săi colegi. Shalaj a ales să vină la Târgu Jiu deoarece ştie că Pandurii a jucat în Europa League cu echipe ca Fiorentina sau Braga. „Este o bună oportunitate pentru mine să joc aici şi să fac parte din această echipă. Sunt un jucător care mereu dă 100%, cred că fanii o să vadă asta la mine", a spus Shalaj, citat de site-ul clubului.

În cariera sa, Shalaj a mai jucat la Team Ticino under 21, FC Luzern, SC Dudingen şi SC Kriens, dar cele mai bune evoluţii le-a avut în ultima perioadă petrecută la FC Lugano, echipă pentru care a bifat 50 de meciuri, 5 goluri şi 12 pase de gol. Mijlocaşul poate evolua atât în ambele benzi ale terenului, cât şi în spatele vârfurilor.

Data naşterii: 28.07.1990

Înălţime: 1,82

Naţionalitate: elveţiană

Poziţie: linia mediană

Picior: stâng 

500 - de mii de euro este cota de piaţă a lui Gezim Shalaj

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: