Hanu: Am făcut recepţia la parcul de agrement

Administraţia locală din municipiul Motru a făcut ieri recepţia lucrărilor la zona de agrement ce a fost realizată în localitate. O comisie a primăriei a mers în teren pentru a inspecta modul în care au fost executate lucrările de construcţie. Primarul Dorin Hanu spune că vara aceasta motrenii vor putea să se scalde în noile bazine.  

Proiectul privind realizarea zonei de agrement a fost demarat la începutul anului 2012 şi abia la începutul acestui an au fost definitivate lucrările. Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, spune că  vara aceasta parcul de agrement va fi pus la dispoziţia motrenilor şi al cetăţenilor din localităţile învecinate. “S-a făcut recepţia, comisia este pe teren, nu ştiu dacă sunt ceva obiecţiuni. Oricum nu putem să deschidem zona de agrement până în mai-iunie, când se încălzeşte vremea”, a declarat marţi după-amiază primarul municipiului Motru, Dorin Hanu.

Investiţia s-a ridicat la aproximativ 6.7 milioane lei, 2.3 milioane fiind finanţarea din fonduri europene. Zona de agrement de la Motru cuprinde terenuri de sport în suprafaţă de peste 1700mp, zonă de jocuri pentru copii, două bazine de înot, unul pentru adulţi şi unul pentru copii, zone verzi şi o parcare de 1.300 mp. 

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: