Hanu cheltuieşte 10 miliarde pe o piaţă

Cărţi pentru elevii din mediul rural

Peste 200 de cărţi vor îmbogăţi începând cu noul an şcolar biblioteca Şcolii Generale din Alimpeşti. Cărţile provin din donaţiile făcute de gorjeni, care au fost receptivi la campania „O carte deschide o lume nouă”, lansată de Poşta Română. Potrivit reprezentanţilor Oficiului Judeţean de Poştă Gorj, în perioada 1 iunie -1 septembrie au fost deschise centre de colectare a cărţilor în Târgu Jiu 1, Târgu Jiu 4, Târgu Jiu 6, Motru, Târgu-Cărbuneşti, Novaci şi Turceni. Cele mai multe cărţi au fost strânse în oraşul Motru. (A.A.)

Hanu cheltuieşte 10 miliarde pe o piaţă

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Gorj a Partidului Conservator îl acuză pe primarul din Motru, Dorin Hanu, de cheltuirea fără discernământ a banului public. Ştefan Cherciu este nemulţumit că lucraruile la piaţa agroalimentară din municipiu nu s-au finalizat nici până acum, deşi au început acum 2 ani. Hanu se disculpă şi dă vina pe lipsa fondurilor la buget. Acesta spune că mai are nevoie de 3, 5 miliarde.Valoarea totală este de 10 miliarde.

Călinoiu i-a lăsat fără lumină

Primăria Schela a pierdut la rectificarea bugetară 2 miliarde de lei, lucru care îl pune pe primar într-o mare dificultate. Aristide Şerbănescu se plânge că primăria se va afla în imposibilitatea de a plăti iluminatul public în comună  şi de a sigura încălzirea la şcolilor în această iarnă. O echipă Gorj Tv  încercat să vorbească cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, despre această problemă, însă în zadar. Acesta a transmis primarii nu sunt în subordinea lui ci a Prefecturii Gorj, deşi Consiliul Judeţean este cel care împarte bugetul primăriilor. (A.F.)

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: