Hanu deschide 500 de sticle de şampanie de Revelion

Primarul Municipiului Motru va petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, aşa cum face în fiecare an. Dorin Hanu a mărturisit că anul acesta de Crăciun va petrece în stil tradiţional cu mâncăruri pregătite de soţia sa. Nu va merge în pițărăi pentru că nu îi place să colinde însă primeşte cu drag orice colindător care vrea să-i treacă pragul casei. Noaptea de Revelion o va petrece la.... primărie alături de cetăţenii cu care va ciocni o cupă de șampanie.

Dorin Hanu, primarul din Motru, sărbătoreşte Naşterea Domnului ca oricare credincios, în familie alături de soţie şi cei doi băieţi. Pentru că sărbătoarea Crăciunului este moment de prilej pentru a pregăti bucate care mai de care, nici primarul Hanu nu va face excepţie. ”De Crăciun sunt în familie, acolo unde îmi este locul măcar de sărbători. Îmi place să stau acasă la mine, o să vină și băieţii mei pe la mine, o să punem masa aşa cum se obişnuieşte, o atmosferă de familie. Prefer mâncarea tradiţională, pregătim şi noi sarmale, carne de porc, cozonac, ca tot românul”, a declarat primarul Dorin Hanu.

Primeşte toţi colindătorii

Primarul Hanu mărturisește că el nu merge în piţărăi însă îi plac colindele și ascultă cu drag orice colindător care îi trece pragul casei în seara de Crăciun. ”Eu nu merg în pițărăi în schimb primesc cu mult drag pe toți cei care vor să mă colinde. Dacă vor să facă asta înseamnă că îşi doresc să îmi treacă pragul și eu îi primesc, îi ascult și apoi le dau și eu ce să dă, mere, colaci, nuci, așa cum spune tradiția. De regulă îi primesc pe toţi, fără excepție, îmi place să ascult colinde în această perioadă a anului”, a declarat primarul Dorin Hanu.

Şampanie pentru toţi motrenii

În noaptea dintre ani, primarul se va regăsi în mijlocul cetățenilor cu care obișnuiește an de an să petreacă. Nici anul acesta nu va face excepție așa că în timpul focului de artificii organizat de primărie, Hanu va deschide 500 de sticle de șampanie și va ciocni cu toți cei prezenți. ”Este un obicei pe care îl am în fiecare an în Noaptea de Revelion. Nu îmi place să petrec Revelionul în altă parte, pe alte meleaguri ci la Motru. Și anul acesta o să deschid 500 de sticle de șampanie și o să avem suficient cât să ciocnim cu toată lumea”, a declarat primarul din Motru, Dorin Hanu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: