Hanu, rupt de realităţile din Motru

Primarul din Motru, Dorin Hanu, recent întors din concediul de odihnă nu are habar despre problemele cu care s-au confruntat motrenii în perioada  în care acesta se relaxa. Din cauza datoriilor pe care le-a înregistrat societatea UATA Motru către SNLO, locuitorii municipiului păstorit de Hanu, nu au mai beneficiat de apă caldă, mai ales pentru faptul că au folosit un cărbune de proastă calitate achiziţionat de la Cariera Leurda.

Dorin Hanu, primarul municipiului Motru, susţine că în prezent nu există nici o problemă în ceea ce priveşte furnizarea apei calde la nivelul oraşului iar despre ce s-a întâmplat în perioada în care a fost în concediu, doar viceprimarul poate oferi detalii, el neavând cunoştinţă despre aceste probleme.  „Nu ştiu despre ce este vorba, este apă caldă, eu de luni am venit din concediu şi nu am avut probleme de apă caldă în Motru, cel puţin de când sunt eu acasă. În rest, nu ştiu, a fost viceprimarul la serviciu. Nu ştiu dacă au fost probleme în perioada aia că n-am discutat cu el. Nici conducătorii S.C. UATAA nu mi-au raportat că ar fi probleme cu apa caldă”, spune primarul Hanu. 

Deşi primarul susţine că vicele nu i-a raportat nimic privind problemele de la UATAA, la vremea respectivă, viceprimarul abia aştepta întoarcerea şefului, în speranţa că vor găsi împreună o soluţie. „Aşteptăm ca factorii de decizie de la nivel local să se întoarcă, când se va întoarce domnul primar şi vom vedea ce putem face în privinţa apei calde, mai ales că se aproprie perioada rece”, a precizat în urmă cu două săptămâni Tudor Dobrică, viceprimarul din Motru.

Peste 17 000 de motreni au fost nevoiţi să stea fără apă caldă o bună perioadă, iar situaţia financiară a S.C. UATAA rămâne în continuare critică.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: