Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hidrosind scoate oamenii în stradă

Sindicaliştii din Hidroelectrica se pregătesc pentru mişcări de protest săptămâna viitoare, a anunţat preşedintele Hidrosind, gorjeanul Decebal Sulea. Motivul nu este revocarea tuturor directorilor, anunţată de administratorul judiciar, ci concedierile făcute ilegal, care nu au avut la bază normativele de personal. Mai mult, deşi sindicaliştii au acceptat o reducere a veniturilor salariale cu 15%, s-a încălcat protocolul convenit cu sindicatele şi s-a trecut la disponibilizări „fără nicio noimă”. „Ieşim săptămâna viitoare, nu putem să stăm în banca noastră. Nu avem cum, vom ieşi sigur în stradă”, a spus Decebal Sulea la Radio Târgu Jiu.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a semnat miercuri preavize de concediere pentru 154 de salariaţi ai companiei de stat şi a redus alte 161 de posturi care erau vacante. El a adăugat că în cursul acestui an vor ieşi la pensie alte 36 de persoane, iar până pe 30 iunie vor fi disponibilizate alte 500 de persoane din cele opt Hidroserv-uri controlate de Hidroelectrica, care au în total 2.500 de angajaţi. Borza a mai spus că Euroinsol a mai dispus diminuarea cu 50% a anumitor sporuri şi prime, a diurnei, a valorii tichetelor de masă şi a eliminat tichetele de carburant. Potrivit lui Borza, în urma diminuării acestor costuri Hidroelectrica va face economii anuale de 10 milioane euro. La sucursala Târgu Jiu, din cinci directori vor rămâne trei. (A.A.)

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: